fbpx

Hoe werkt het?

VideoDuck biedt een unieke bedrijfsfilm die, naast de belangrijke facetten waar elke bedrijfsvideo aan moet voldoen, effectief gericht is op het verkopen van jouw product of dienst! De klassieke bedrijfsfilm is nog altijd dé manier om jezelf als ondernemer op een laagdrempelige manier voor te stellen aan je doelgroep. Helaas is de bedrijfsfilm in de afgelopen jaren weinig meegegroeid met de hedendaagse markt.

Stap 1. Jouw persoonlijke voorkeur

Als het je leuk lijkt om te beginnen met VideoDuck kan je direct gratis en vrijblijvend aan de slag. Je kunt binnen drie minuten bepalen hoe jouw video eruit moet komen te zien. Je krijgt keuze uit verschillende thema’s, muziektracks en vormgeving. Als klap op de vuurpijl kun je aangeven wat je graag aan je kijker wil communiceren.

De door jou geselecteerde opties verwerken wij direct tot een voorbeeldvideo zodat je vooraf precies weet hoe jouw video er uit komt te zien. Op die manier kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

1. Voorkeuren Xiketic
2. Script Xiketic

Stap 2. Een effectief script

Als je happy bent met de voorbeeldvideo kunnen we gaan werken aan een effectief script. Op basis van een aantal vragen schrijven wij een script dat gegarandeerd een effectieve video oplevert. Dit verhaal is niet alleen persoonlijk en leuk om naar te luisteren, maar is ook direct een positief promotieverhaal voor jouw bedrijf!

Vervolgens plannen we een datum in om de opnames te maken op locatie.

2. Script Xiketic

Stap 3. Licht, camera, actie!

Op de afgesproken opnamedatum komt één van onze cameraducks naar jouw bedrijf toe om alle opnames te maken die benodigd zijn voor jouw video. Kortom, we filmen jouw verhaal, het bedrijfspand en eventuele bedrijfsprocessen die je wilt laten zien. Hierdoor krijgt de kijker direct een goed beeld van jouw bedrijf en met wie hij/zij in zee gaat als ze klant worden.

3. Filmen Xiketic
4. Groeien Xiketic

Stap 4. Meer zichtbaarheid!

Ten slotte verwerken wij de opnames tot de film waar je in stap 1 een voorbeeld van hebt ontvangen.
Binnen een week ontvang je een link naar je video en kun je deze gebruiken op je social-media en website. Doordat je een effectieve video op je website en social media hebt, ben je beter zichtbaar!

4. Groeien Xiketic