fbpx

Over VideoDuck

VideoDuck biedt eindelijk een effectieve bedrijfsfilm. Dit doen we door bewezen verkoopmethoden toe te passen op de inhoud en het verhaal dat je te vertellen hebt.
Doordat we gebruikmaken van bewezen verkoopmethoden, zorgen wij ervoor dat jouw video je doelgroep in beweging zet.

Bij VideoDuck staan we voor toegankelijkheid. Wij willen ten slotte dat elke ondernemer (online) zichtbaar kan zijn met behulp van video. Wat ons daarom uniek maakt, is de optie om video af te nemen als een service. We bieden een mooie, effectieve video zonder investering vooraf, voor een vast, laag maandbedrag.

Verandert er iets in jouw onderneming? Dan wordt je video gratis geüpdatet, zodat je nooit een verouderd verhaal vertelt!

Voorbeeld VideoDuck

Het team

Deze ‘Duckies’ staan dag en nacht voor je klaar!

Teamfoto Sjoerd 200

Sjoerd Stadt
Eendbaas

Teamfoto Stephan 200

Stephan Vos
Opper-woerd

Teamfoto Job 200

Job Luttikhuizen
Kwameraman

Teamfoto Luuk 200

Luuk Baltes
Kwameraman

Teamfoto Dylan 200

Dylan Tromp
Eenditor

anna 200
Anna Ruis
Chick
Meer gedeeld

Bron: FrankWatching

Prestigeproject

Video is de beste manier om jezelf op een persoonlijke, en toch laagdrempelige manier te presenteren aan je doelgroep. Helaas is een bedrijfsvideo vaak een duur prestigeproject dat zich richt op het presenteren van een bedrijf. De kosten hiervoor variëren van €1.500,- in het lage segment tot meer dan €10.000,- in het hogere segment.

Meer gedeeld

Bron: FrankWatching

Dit kan anders.

Door bewezen verkoopmethoden toe te passen op het verhaal dat ondernemers en bedrijven te vertellen hebben, maken wij het mogelijk om voor een vast, laag maandbedrag een betere en effectievere video te produceren.

De focus verschuift van complexe inhoudelijke zaken naar het leuke stuk: het creëren, vormgeven en tot leven laten komen van jouw verhaal zonder een forse investering. En als kers op de taart wordt jouw video ieder jaar geüpdatet zodat je nooit meer een achterhaalde boodschap communiceert!

Meer gedeeld

Bron: FrankWatching

Bron: FrankWatching

Wie zijn VideoDuck?

VideoDuck is een nieuw initiatief dat is ontstaan vanuit Foxity. Zij merkten dat veel ondernemers geen budget hebben voor grote, op maat gemaakte video’s en campagnes, en liever een goedkoper instapmodel willen. Om ook ondernemers met een kleiner budget te kunnen helpen zijn wij VideoDuck gestart. VideoDuck bestaat nog niet zo lang, maar onze cameramensen en editors hebben al jarenlang ervaring. Wij weten precies wat wel en niet werkt in jouw videocontent.