fbpx

Veelgestelde vragen

Vragen over de video

Waarom is VideoDuck 'bewezen effectief'?

Bij VideoDuck wordt elk script geschreven aan de hand van de SNAP-Selling methodiek. Deze methode wordt veelvuldig in het sales-landschap gehanteerd.

In deze methode wordt onderscheid gemaakt tussen 3 fasen:

  1. Toegang krijgen tot je doelgroep
  2. De keuze om afstand te nemen van de status quo
  3. Het overduidelijke alternatief bieden

Omdat deze verkoopmethode regelmatig met succes wordt toegepast, is deze bewezen effectief. En jouw video dus ook!

Kan ik nog iets aan mijn video wijzigen?

VideoDuck is een abonnement. Dit geeft jou een dynamische video die op ieder moment kan worden geüpdatet, zodat je nooit een achterhaalde boodschap communiceert.

Hoe ontvang ik de video?

Als de video af is, ontvang je van ons een link. Deze kan je direct implementeren in je website en delen op social media!

Doordat je alleen een link krijgt, hebben wij de mogelijkheid om je video te updaten en tussendoor aan te passen. De video wordt dan automatisch geüpdatet op alle plekken waar jij deze gedeeld hebt. Dit zorgt er voor dat je nooit ergens per ongeluk een achterhaalde boodschap communiceert.

Het is uiteraard ook mogelijk om het videobestand te ontvangen. Je koopt je video dan als het ware af. Hij kan dan niet meer worden gewijzigd of geüpdatet. Je betaalt dan geen abonnementskosten maar eenmalig het bijbehorende bedrag.

Vragen over het abonnement

Ik betaal maandelijks, blijft mijn video dan ook up-to-date?

Doordat je maandelijks betaalt, blijft jouw video ook up-to-date! Je video kan ieder moment worden herzien zodat je nooit meer een achterhaalde boodschap communiceert.

Ontvang ik iedere maand een nieuwe video?

Helaas is het (nog) niet mogelijk om een volledige film te maken voor €39,-. Je krijgt wel een persoonlijke, effectieve bedrijfsfilm die altijd up-to-date is. Natuurlijk kun je tussendoor altijd wijzigingen doorgeven. Indien nodig komen we opnieuw opnames maken en voeren deze wijzigingen door in de video.

Videoproducties op maat worden uitgevoerd door moederbedrijf Foxity.

Is er een minimale termijn voor het abonnement?

VideoDuck sluit je af voor 1 jaar. Daarna kan de video worden geüpdatet of worden opgezegd.

Vanaf wanneer moet ik betalen voor VideoDuck?

Nadat je onze offerte geaccordeerd hebt en de film naar wens is opgeleverd.

Wanneer je je voorbeeldvideo ontvangt, ontvang je ook een link naar een vragenlijst. Na het invullen van deze vragenlijst, ontvang je van ons een offerte.

Als je doorgeeft dat je akkoord gaat met deze offerte, is dat voor ons een opdrachtbevestiging. Zodra de film naar wens is opgeleverd,  ontvang je de eerste factuur.

Wat gebeurt er met de video als ik stop met betalen?

Als je stopt met betalen gaat je video simpelweg op ‘zwart’.

Uiteraard is het mogelijk om je video af te kopen. Je ontvangt dan van ons het originele videobestand. De kosten hiervoor bedragen de eenmalige aanschafprijs minus de reeds betaalde abonnementskosten sinds de start van het abonnement.

Vragen over het maakproces

Wie komt er langs en voor hoe lang?

Als er een opnamedatum is gepland, komt één van onze ‘Kwameramannen’ bij je langs om te filmen. Deze cameraman zal maximaal een dagdeel van 4 uur aanwezig zijn op locatie om de benodigde beelden op te nemen.

Uiteraard houden wij rekening met de huidige RIVM-richtlijnen met betrekking tot het coronavirus.

Is het veilig om opnames te maken gedurende de coronacrisis?

VideoDuck neemt jouw veiligheid serieus. Daarom houden wij rekening met de huidige RIVM-richtlijnen met betrekking tot het coronavirus.

Overige vragen

Waarom badeenden?

Ooit één van onze badeenden gezien? Die doen dus echt niemand kwaad! Sommige kijken zelfs een beetje sullig uit de ogen.

Wil je dagelijks een badeenden foto zien? Volg ons dan op Instagram @videoduck.nl

Heb je een andere vraag?

Stel hem hier.

Of neem contact op in onze chat.
Je bent natuurlijk ook altijd welkom! Als je laat weten wanneer je komt staan wij voor je klaar. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen. Ook wanneer we komen filmen.